Rantatorppa on idyllinen omassa pihapiirissään sijaitseva talo Päntäneenjoen rannalla.

1900-luvun alkupuolelta peräisin oleva rakennus on kunnostettu vuonna 2005 ja sisustettu antiikkihuonekaluilla ja astioilla.Tilaa on 90 m2, jossa on kaksi makuuhuonetta, keittiö ja takkatupa. Petipaikkoja on kahdeksalle hengelle. Mukavuuksiin kuuluvat wifi, tv, sähkölämmitteinen sauna, suihku ja wc. Keittiössä on astiat, kahvin- ja vedenkeitin sekä jääkaappi mikro ja sähköliesi.
Voit laajentaa vuokrausta sisältämään myös saman pihapiirin aitan, juhlapaikan ja paljun. Myöhemmin pihaiiriin on valmistumassa myös puulämmitteinen pihasauna.

 

 

Saunatupa on rauhaisa rantapaikka hengähdystaukoon

Saunatupa on tunnelmallinen pieni hirsitupa, joka sijaitsee Kainastonjoen rannalla peltojen keskellä. Matkaa Rantatorpasta saunatuvalle tulee vain 800m joten monipuoliseen tapahtumaan voit varata vaikka molemmat yhtä aikaa.
35 neliön saunatuvassa on 2 levitettävää vuodesohvaa sekä nukkumaparvi, jossa on 4 patjaa. Puuhella, vesijohto, kaasujääkaappi, ei sähköä. Varustukseen kuuluvat astiat, peitot ja tyynyt, liinavaatteet voi vuokrata tarvittaessa. Puulämmitteinen sauna, uimapaikka muutaman metrin päässä joessa. Terassilla on kalusteet ja pihakeittiö. Kainastonjoessa on monipuolinen kalakanta, käytettävissä on onget ja kolmen hengen kanootti sekä soutuvene.

 

 

 

Ajankohtaista

Ei tapahtumia juuri nyt

 

 

Aitta

Lisämajoitusta wanhassa aitassa

Juhlatila

Juhlatila ulkorakennuksessa

Palju

Pihapiirissä on myös palju

 

tapahtumat

Monipuoliset Kauhajoen tapahtumat lähellä

metsastys

Suositut Kauhajoen metsästysjärjestöjen metsästysmaat ja vierasjahdit

patikointi

Lauhanvuoren kansallispuisto on osa Lauhanvuori-Hämeenkangas Geoparkia